PUBLICITAT

Ribolleda conquereix el primer títol al Català

  • Membrado i el copilot andorrà no guanyen per 5 segons el 2.000 Viratges
EL PERIÒDIC
MANRESA

Josep M. Membrado i Josep Ramon Ribolleda (Mitsubishi Evo X N+) van aconseguir decantar al seu favor, de manera definitiva, el Campionat de Catalunya de Ral·lis 2012. La segona plaça final en el 2000 Viratges va ser més que suficient perquè el pilot català aconseguís per setena vegada el títol de campió de l'especialitat i de l'altra banda el copilot andorrà obtenia el seu primer entorxat en aquest certamen.

Per a Ribolleda aquest triomf suposa la recompensa a molts mesos de feina: «No ha estat fàcil, hem hagut de treballar fins a l'últim moment i crec que per aquesta raó la satisfacció és més gran. En aquest ral·li hem corregut en els moments en què ens hem sentit a gust en el traçat i en la resta hem anat més tranquils. Teníem el títol massa a prop, no podíem cometre cap errada que pogués comprometre el treball de tot l'any», va assegurar.

Perquè després de fer l'escratx en les dues primeres especials, el tàndem catalano-andorrà va cedir massa temps en la tercera especial i va cedir el liderat a Domingo, finalment guanyador per només cinc segons de diferència. De tota manera Membrado va indicar: «El plantejament de la carrera estava enfocat en aconseguir el títol i l'hem aconseguit».

Amb els deures en el Català ja fets Membrado i Ribolleda es poden centrar ara en el Ral·li Catalunya Costa Daurada, prova puntuable del Mundial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT