El Lusitans frena el Sant Julià amb una golejada: 1-4

• Pidasa i UE Santa Coloma guanyen els seus partits amb claredat
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Pedro remata a porteria en un dels tres gols que va marcar contra el Sant Julià, ahir a Aixovall. Foto: FAF / SÍLVIA CASALS

el FC Lusitans va posar ahir sobre la taula les seves cartes, va decidir deixar clar qui vol que mani aquesta temporada en Primera, i en l'enfrontament contra el Sant Julià, equip que estava imbatut i que no havia encaixat encara cap gol en contra, va vèncer per 1-4 i així deixa la part alta de la classificació més igualada.

Tres equips, Lusitans, Sant Julià i Pidasa Santa Coloma, sumen 12 punts al capdavant de Primera. És l'actual campió de la lliga qui mana gràcies a la diferència de gols, però la igualtat és màxima. Ahir el matx contra el Sant Julià, equip que s'havia mostrat intractable en les quatre jornades disputades fins el moment, va ser per als de Salva Estruch. A la mitja part, el Lusitans ja vencia 0-2 amb dues dianes de Pedro Miguel Reis. La primera va ser aviat, el que va obligar el Sant Julià a buscar, sense encert, la porteria rival. La segona va arribar just abans del descans, el que va fer molt mal als lauredians, que amb 0-2 havien de fer front a la segona meitat amb un pèl més de risc, el que beneficiava el rival.

En la represa, quan s'esperava un Sant Julià capaç de reaccionar, no va ser així en el marcador, sinó tot el contrari, perquè el Lusitans, novament gràcies a Pedro Miguel Reis, va fer el 0-3 en el minut 72, el que deixava el partit molt costa amunt per al conjunt que dirigeix Josep Maria Espot.

Amb tot, Varela va posar el gra de sorra a l'emoció quan només tres minuts més tard va marcar per als lauredians, però el matx estava sentenciat i el Lusitans es va encarregar de no permetre cap ensurt més. Així, en el descompte (minut 92) va ser Bruno Filipe Raposo qui va marcar l'1-4 definitiu que deixava clar que en aquesta lliga no hi ha cap totpoderós, tot i que fins el moment era el Sant Julià el dominador amb quatre victòries i cap gol encaixat.

De la resta de partits, l'UE Santa Coloma va golejar sense problemes el cuer de la competició, l'FC Encamp amb un 2-9 claríssim. mentre que el Pidasa Santa Coloma va vèncer l'UE Engordany 1-3. En l'últim partit de la jornada, el CE Principat es va desfer del Burger King Inter d'Escaldes per 1-4.