El FC Andorra perd quelcom més que un partit a Torreforta

• Emili, Marc Pujol i Paredes causen baixa a última hora i Ildefons Lima es lesiona i no s'espera fins l'any vinent
ESCALDES-ENGORDANY

Un tort a mirat el FC Andorra i amb cara de ràbia. L'equip que dirigeix Justo Ruiz viatjava ahir a Torreforta amb les baixes ja conegudes de Toscano, Mejías i Christian Martínez però és que a més, el tècnic, es va trobar amb les indisposicions a última hora de Marc Pujol amb un procés febril, Emili amb una gastroenteritis i Paredes amb un cop al genoll. El partit a Torreforta va acabar en derrota tricolor per 2-0 però allà es va perdre quelcom més.

Corria el minut 10 quan Ildefons Lima tractava de fer una passada en llarg i va notar una estrebada al quàdriceps. Canvi i... «S'ha de confirmar amb l'ecografia però em sembla que pel mal que s'ha fet té per un mes com a mínim», va indicar Ruiz. De fet possiblement no reapareixerà fins l'any vinent. La primera part va estar marcada per l'ànsia dels locals per marcar ràpid. L'Andorra, ben posicionat, va saber defensar-se per arribar 0-0 al descans. En la segona part els tricolors van començar dominar però els locals van marcar entre el 20 i el 25 de falta i a la sortida d'un còrner. Als últims minuts l'Andorra va volcar-se a l'atac però ni Leo ni el debutant Guevara van tenir fortuna de cara a porteria.