Claudio da Silva frena la ratxa del FC Andorra amb un 'hat-trick'

• La rigorosa expulsió d'Ivan amb 2-2 al minut 34 condiciona el desenllaç del duel a Antequera (4-2)
ANTEQUERA

Ique (dos gols ahir), en una acció contra el Jaén, el dissabte passat. Foto: ÀLEX LARA

El FC Andorra va posar punt i final a una ratxa de dues victòries consecutives amb una derrota a la pista de l'UMA Antequera, marcada per l'actuació estel·lar de Claudio da Silva, autor de tres dels quatre gols del seu equip, i de l'expulsió rigurosa per doble groga d'Ivan al minut 32 i amb empat a 2 en un electrònic que va acabar 4-2.

La igualtat va ser la tònica d'un partit en què els porters Boli i Aitor van acaparar tot el protagonisme. L'equip de Carlos Sánchez va dominar en els primers minuts i va poder avançar-se mitjançant ocasions clares d'Ique, Carlinhos i Castilla. Va ser el jugador cedit pel Burela el que al minut 12 va encertar per fer el 0-1 però una badada infantil va costar l'empat: quan l'Antequera va posar la pilota en joc l'Andorra efectuava canvis i Da Silva, lliure de marca, no va perdonar. Abans del descans les oportunitats van anar caient a les dues porteries i quan faltaven pocs segons per a la pausa, a la sortida d'un córner, Juanje va fer el 2-1.

Era un cop dur per a un Andorra que podia haver acabat la primera part amb un avantatge clar però que ho va desaprofitar. La segona va començar freda com el pavelló i a poc a poc, a mida que els minuts anaven passant, l'Andorra va anar intensificant el ritme fins que en el minut 32 Ique va fer la igualada.

La jugada clau va arribar al 34 quan Ivan va cometre una falta i l'àrbitre li va ensenyar la groga. El tricolor es va posar a un metre de la pilota perquè l'Antequera no reprengués ràpidament el joc i va veure la segona. Amb un menys els de Carlos Sánchez van aguantar fins que quedaven dos segons per recuperar el desavantatge numèric i va marcar Da Silva, que ho tornaria a fer un minut després per sentenciar.