Tercera derrota consecutiva del CV Andorra a la Superlliga: 0-3

• Els andorrans es mostren més irregulars que el Vecindario

Els andorrans Garrido i Borrego s'esforcen ahir per bloquejar un atac. FOTO: TONY LARA

Després de les dues primeres jornades en què el CV Andorra tenia assumit que res no podia fer en les dues visites que li tocaven a Sòria i Terol (3-0 en els dos partits), ahir tocava estrenar la Superlliga al pavelló de Govern, i contra un equip, el Vecindario ACE Gran Canaria, al qual es podia vèncer. Amb tot, la irregularitat andorrana no ho va permetre, i els canaris, dirigits des de la banda pel mític Paco Sánchez Jover, van ser més constants i van llegir millor els moments clau de l'enfrontament per sumar el triomf i enfonsar els homes de Lluís Hillaire, que sumen la tercera derrota consecutiva: 0-3.

El primer set va viure un Andorra sempre a remolc. De l'1-4 inicial es va passar a un clar 9-14, tot i que a partir d'aquí hi va haver una reacció que va dur els locals a l'empat a 20. Amb tot, i després de forçar la màquina, el Vecindario va vèncer el primer parcial per 24-26.

El segon set va semblar el de la reacció (5-1 d'inici), però els jugadors andorrans apareixien i desapareixien a estones, i a partir que els canaris van empatar 10-10, amb la primera targeta inclosa a Borrego, la cosa es va posar costa amunt. Amb 13-16 tot es va complicar, i molt més amb el 17-22. Al final, 22-25 per als de Sánchez Jover, que amb 0-2 en sets tenien la victòria a tocar.

El tercer set va començar amb re muntada local després de l'1-4. L'Andorra va fer un parcial de 6-0 per posar el marcador 7-4, però novament els visitants van reaccionar i amb 9-9 tot de nou apuntava a mal auguri. Així, 21-25 per tancar amb 0-3 la tercera derrota consecutiva del CV Andorra a Superlliga.