PUBLICITAT

Martí reitera que el projecte del Patapou s'aturarà si hi ha dubtes

  • Ferrer afirma que tant ella com el cap de Govern tenen l'objectiu comú de «treballar per Andorra»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Martí i Ferrer encaixen les mans, ahir, davant l'estand de la Plataforma. Foto: TONY LARA

El cap de Govern, Toni Martí, va reiterar ahir que «el Govern no voldrà fer el Patapou per la força» i que està «actuant amb responsabilitat i molta transparència». El cap de Govern, que va demanar una mica menys de crispació, va afegir que «si hi ha algun dubte sobre la seva viabilitat no es farà». Martí va fer aquestes declaracions ahir al matí durant la inauguració de la Fira d'Andorra la Vella.

Una de les anècdotes de la primera jornada de la Fira va ser la fotografia amb encaixada de mans que la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va arrencar al cap de Govern davant l'estand de la Plafaforma No a l'heliport al Patapou. Segons Ferrer, van voler significar que malgrat que hi poden haver diferències en determinats projectes «no vol dir que no treballem junts» i que la relació que mantenen sigui molt cordial. Tret d'aquestes «petites divergències», va afegir, segueixen l'objectiu comú de «treballar per Andorra, cadascú des del seu lloc de responsabilitat institucional, i que a l'hora de la veritat som aquí per donar-nos un cop de mà, els uns als altres».

Per la seva part, Martí va subratllar que el Govern no ha signat el contracte de l'heliport al Roc de Patapou a l'espera de rebre els informes dels tècnics francesos –«el Govern, si avui no ha tirat endavant el projecte, és perquè ha decidit no firmar el contracte fins que disposés d'aquests informes», va declarar– i va reiterar que «si hi ha qualsevol dubte sobre la seva viabilitat no es farà».

En aquest sentit, va assegurar entendre «la pressió que hi pot haver, però diguem les coses clares i posem-hi una mica menys de crispació», va demanar, a l'hora de fer valoracions sobre el projecte, ja que «el Govern no voldrà fer l'heliport al Pataopou forçant res ni ningú», va remarcar. «Em sembla que estem actuant amb molta responsabilitat i, sobretot, molta transparència», va concloure, i «si haguéssim tingut aquesta voluntat de passar amb força no hauríem demanat una col·laboració a nivell administratiu al Govern francès».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT