PUBLICITAT

Herrera posa Andorra com a model social que no vol a Catalunya

  • El candidat d'ICV crida a evitar la «lògica màgica» de la independència
EL PERIÒDIC
BARCELONA

El candidat d'ICV-EUiA a la presidència de la Generalitat de Catalunya, Joan Herrera, va manifestar durant una conferència a Barcelona Tribuna ahir que la qüestió essencial de la independència de Catalunya és el model social. En aquest sentit, Herrera va indicar que «si el nostre model d'independència és per acabar com Irlanda o Andorra, doncs no». Per la seva part, la candidata del partit per la circumscripció de Lleida, Sara Vilà, va concretar al seu twitter que «sent paradís fiscal o caldo de cultiu per a la corrupció, preferim el model islandès».

En una conferència pronunciada a Barcelona Tribuna, el fòrum organitzat per la Societat Econòmica Barcelonina del País, l'Associació Espanyola de Directius i La Vanguàrdia, el candidat d'Iniciativa en les pròximes eleccions al Parlament català, Joan Herrera, va citar Andorra com a model social que no vol per Catalunya.

Segons va recollir l'agència EFE, Herrera va demanar no caure en la «lògica màgica» de la independència perquè, va dir, la qüestió essencial és el model social que es vol per a Catalunya. «Si el nostre model d'independència és per acabar com Irlanda o Andorra, doncs no. Tot depèn del model social i si volem caminar cap a Suècia», va raonar.

La candidata d'ICV-EUiA per Lleida, Sara Vilà, va respondre via twitter per aclarir les afirmacions del cap de llista d'Iniciativa dient que «sent paradís fiscal o caldo de cultiu per a la corrupció, preferim el model islandès».

Davant de la nova etapa que s'ha obert a Catalunya, Herrera va reclamar poder exercir el dret a decidir sense «límits» per la via democràtica, per la qual cosa va instar a aparcar els «blocs i la lògica frontista».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT