PUBLICITAT

Els Isards esperen Israel sota l'amenaça de la pluja

  • El Club Vòlei Andorra debuta al Poliesportiu en el retorn a la Superlliga davant el Vecindario
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Alieu celebra una marca en l'amistós de l'any passat contra Catalunya. Foto: TONY LARA

Els Isards i el Club Vòlei Andorra són les dues propostes en la jornada d'avui per viure l'esport en directe. Un rere l'altre. Primer, el rugbi a les 13.00 hores amb un dinar popular abans del partit a les 15.00 hores contra Israel al Camp del Consell. Després, a les 18.00, estrena a casa de l'equip d'Hillaire en el retorn a la Superlliga, al Poliesportiu. Dia per estar atents també al FC Andorra de futbol sala, que visita la pista de l'UMA Antequera (17.00 hores)

Philippe Filiatre debuta avui a la banqueta dels Isards en el que es preveu com el partit més difícil en aquest grup 2B del Campionat Europeu 2012-2014. Sota amenaça de pluja Andorra rep Israel, líder per gol average gràcies a l'incontestable davant una altra potència com és Sèrbia (48-22). La FAR vol viure una jornada festiva, amb les grades plenes, i dues hores abans del partit organitzarà un dinar popular al mateix Camp del Consell per atreure el màxim d'aficionats a un partit que es presenta difícil amb baixes com les del capità Magallon, i més físic i de contacte si l'aigua fa acte de presència. «La motivació és la marca de la nostra selecció i volem tenir la pilota, sinó patirem». El seu homòleg, Raanan Penn, va admetre que «variarem l'estratègia» en funció del temps i va admetre: «per nosaltres seria millor jugar amb sol».

Després de l'estrena en la Superlliga amb derrotes per la via ràpida a la pista de Sòria i Terol, dos equips massa forts que no entren en la lliga del Cluv Vòlei Andorra, l'equip de Lluís Hillaire es presenta al Poliesportiu contra un rival del seu nivell com és el Vecindario.

Amb Garrido tocat però a disposició, el tècnic tricolor disposa de tota la plantilla contra un rival que barreja joventut amb l'experiència de quatre veterans com són Castañeda, Deniz i Alex Fernández, jugadors contrastats en aquesta categoria. També es preveu que reapareixi per als canaris Alexis Valido, retirat de la competició durant dos anys saturat de jugar al màxim nivell. «Hem de tractar el rival amb respecte però anirem a totes», va avisar Hillaire. «S'ha de lluitar cada punt, cada set, perquè esperem un partit igualat».

El futbol serà demà el centre d'atenció de l'actualitat. D'una banda l'Andorra visita el camp del Torreforta a les 11.45 hores i al Principat la Lliga Nacional serà el gran atractiu amb l'Encamp-UE a Alàs (12.00) i a Aixovall el Sant Julià-Lusitans (12.00), Engordany-Pidasa (16.00) i Burger King-Principat (18.00).

El FC Andorra visita aquesta tarda la pista de l'UMA Antequera immers en una ratxa positiva de dues victòries seguides. Carlos Sánchez no va amagar que al vestidor tricolor està «content i amb molts ànims» però va insistir en mantenir el llistó alt: «Hem de tenir els peus a terra, això només acaba de començar i hem de ser humils i sacrificats». Carlinhos, Ique i Jorge arrosseguen problemes físics que no els impedirà jugar contra un equip a qui no acompanyen els resultats i que arribarà amb certa ànsia per puntuar. El tècnic de l'Andorra va dir que alternarà sistemes de joc però que l'important és donar-ho tot: «Durant la setmana hem treballat perquè l'UMA no tingui la pilota. Si podem robar a la seva pista tindrem nosaltres la possessió i so donem metres haurem de ser contundents en la definició». Precisament el gol és l'únic apartat que preocupa a Sánchez: «Fa tres setmanes que treballem la finalització, fallem masses ocasions», va admetre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT