PUBLICITAT

Riera: «El lideratge del River i el Corunya és circumstancial»

  • El base del Melilla admet que el seu equip arriba al Poliesportiu «necessitat»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

El Melilla arriba al Poliesportiu d'Andorra en una situació delicada i el seu director d'orquestra no ho va amagar. El conjunt del Nord d'Àfrica, com el Lucentum, té també l'etiqueta de favorit a l'ascens i arriba de perdre dos partits seguits. El River es trobarà quelcom similar a un gat acorralat: «Es la primera vegada que vaig a Andorra a jugar i espero que podem tornar amb una victoria que seria de gran importància per a nosaltres».

El base mallorquí està sorprès amb l'inici de lliga del River i es va mullar insinuant que no és un dels equips que estarà a la part alta a final de temporada: «S'ha dado la coincidència de que dos equips que la passada temporada no estaven en la categoria comanden ara la classificació amb tres triomfs i cap derrota però també és cert que la lliga acaba de començar, que encara queda molt i crec que això serà circumstancial».

El tècnic del Melilla, Gonzalo García de Vitoria, tindrà el dubte una setmana més del pívot finlandès Tim Frost, una de les referències del vestidor que arrossega problemes en l'esquena. Amb la derrota del passat divendres a casa contra el Barça B per 103-104 després d'una pròrroga, el tècnic va assegurar que el vestidor «està bé»: «Som prou veterans perquè allò no ens afecti, fa mal la manera però vam fer un bon partit. Hem de pensar només en millorar en defensa». Sobre el River, es va desfer en elogis: «Té un joc alegre i és molt intens en defensa. Ha guanyat els seus partits per diferències curts i deixa clar el saber fer d'aquest equip en els moments importants».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT