PUBLICITAT

El menjador social de la capital tindrà un emplaçament propi

  • La cònsol Ferrer avança que es tractarà d'un espai «propi i diferenciat» obert a tothom
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Ferrer es dirigeix als padrins del Calones, ahir. Foto: ANA / M. C.

Els usuaris del menjador social actualment ubicat al Casal Calones disposaran d'un nou espai per a aquest fi. Així ho va indicar ahir la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, al mateix Casal, on va apuntar que aquesta és la voluntat de la Creu Roja com a organització que vol liderar el projecte, i que es tractarà d'un espai «propi i diferenciat» obert a tothom. Ferrer va participar en un esmorzar amb els padrins del menjador i les persones que viuen a l'edifici del Calones dins del projecte Creant família.

Els padrins que dinen habitualment al Calones, els treballadors de les cases pairals i del Departament de Social i les persones que habiten a l'edifici del casal es van trobar ahir en un esmorzar en el marc del projecte Creant família, que vol fomentar l'intercanvi entre totes les persones implicades en l'atenció a la gent gran.

Durant la cita, la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va agrair als padrins que comparteixin espai amb els usuaris del menjador social i va manifestar que es tracta d'una solució temporal ja que la voluntat és que hi hagi un espai «propi i diferenciat» obert a tothom. Tot i que no va donar més detalls sobre el possible nou emplaçament, va precisar que haurà de ser un lloc de fàcil accés i cèntric.

Treball tècnic / Ferrer va manifestar que s'està treballant en el projecte de menjador social a nivell tècnic i va assegurar que el vol liderar la Creu Roja amb la col·laboració del comú de la capital i del Ministeri de Salut i Benestar.

La cònsol també va repassar la història del Casal Calones i va informar que des de la seva obertura l'any 2005 s'han servit més de 130.000 àpats i ha passat de cinc a 57 usuaris. La majoria és de nacionalitat espanyola, i dels expedients atesos la majoria són d'Andorra la Vella.

Per tancar l'acte, la cònsol de la capital, acompanyada dels usuaris que més temps fa que són usuaris dl Casal, va descobrir un mural amb les fotografies de tots els padrins, informa l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT