PUBLICITAT

Espot espera que Viladomat torni a Ski Andorra l'any vinent

  • El cònsol d'Ordino diu que la seva marxa es viu amb «angoixa»
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Ventura Espot, en una de les darreres sessions de comú a Ordino Foto: ÀLEX LARA

La noticia de que Joan Viladomat, com a soci majoritari a Saetde, vol abandonar Ski Andorra no agrada als seus socis. Tot i així, ahir el cònsol major d'Ordino, Ventura Espot, confia que Viladomat torni a Ski Andorra de cara a la temporada vinent.

El cònsol d'Ordino va reconèixer que la decisió de la veu representativa de Saetde d'abandonar la patronal es viu amb «angoixa», però també va afegir que després de les reunions mantingudes amb ell, els ha quedat clar que no és un problema amb els socis. Sinó una «problemàtica tributària» amb el Govern i el Comú d'Encamp.

Per això, Espot es va mostrar convençut que, de cara a la temporada vinent, Viladomat es repensarà aquesta decisió. Tot i que sembla estar convençut que per aquesta temporada «el veu molt dur en el seu criteri» i que, per tant, seguirà ferm en la decisió d'abandonar Ski Andorra.

En aquest sentit, el cònsol d'Ordino va afirmar que l'organisme continuarà funcionant i es va mostrar respectuós amb la decisió de Viladomat. En aquest sentit, va afirmar que Saetde «no deixa de ser una societat privada», i que com a soci majoritari, Viladomat «ha de vetllar pel bon funcionament dels seus negocis», informa l'ANA.

Espot va explicar que els diners recaptats amb el forfet conjunt d'Ski Andorra i l'esquí escolar es financien els viatges i les promocions de la patronal a les fires internacionals per promocionar el país.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT