PUBLICITAT

Experts es reuneixen per parlar de la frontera al Pirineu

  • Andorra hi va estar representada per el col·lectiu Ull Nu
EL PERIÒDIC
PUIGCERDÀ

Periodic
La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, durant la conferència Foto: SAC

El Museu Cerdà de Puigcerdà va acollir aquest dissabte les 9es Trobades Culturals Pirinenques que aquest any giraven entorn al concepte de frontera al Pirineu. Diversos experts, de tots els àmbits culturals, van compartir durant el dia les seves ponències entorn a la temàtica central, vista des de la pròpia experiència, i amb el denominador comú del Pirineu. Les trobades les organitzen deu entitats que representen el Pirineu català, amb la Societat Andorrana de Ciències (SAC) com a representant d'Andorra, segons informa l'ANA.

Andorra hi va estar representada amb ponències com les del col·lectiu Ull Nu, que va presentar el seu projecte de Festival audiovisual de joves creadors dels Pirineus, o la del director de l'Observatori de la Sostenibilitat d'Andorra, Èric Jover, que va posar l'exemple d'aquest organisme en la recerca transfronterera al Pirineu.

D'altra banda, l'obertura econòmica d'Andorra també va tenir un paper destacat amb la ponència d'Eduard Jordi, director general d'OCPS Auditors i Consultors. Finalment, la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va oferir una conferència sobre la frontera entre Andorra i la Cerdanya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT