PUBLICITAT

Ja tenim la rampa més alta del món

  • El centre ?indoor' 360º extrem va acabar la setmana passada l'estructura, de 14 metres
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'estructura de la rampa del centre ?indoor' de Santa Coloma, que està encara en fase de construcció, ahir Foto: ÀLEX LARA

Andorra ja pot dir que té la rampa més alta del món d'un centre indoor de freestyle. La nova instal·lació que el Grup Maestre està construint a la Borda Mateu de Santa Coloma, 360º extrem, té des de la setmana passada tota l'estructura metàl·lica d'un trampolí que fa catorze metres d'altura i que supera el de Woodpark Cooper de Colorado en quatre.

De fet al món hi ha en total tres centres de freestyle sota cobert als Estats Units, un a Suïssa i un altre a la Xina a més del d'Andorra, que en el moment que estigui acabat passarà a ser el referent en Europa per poder practicar activitats i esports extrems com ara el surf de neu, skateboard, BMX, rollers, gimnàstica rítmica, aeròbic acrobàtic, natació sincronitzada i salt en trampolí.

Andorra ja pot dir que no queda gaire per comptar amb una oferta no gaire habitual al Vell Continent, tot i que a l'altra banda de l'Atlàntic totes aquestes modalitats tenen més popularitat. Aquesta rampa serà el producte estrella d'una instal·lació que permetrà practicar tot tipus d'acrobàcies sense risc de lesió en un espai de 1.900 metres quadrats que cridaran l'atenció de clubs de prestigi i de federacions d'arreu del món que preparin esportistes per a l'alta competició.

Grup Maestre ja està tancant la visita d'entitats de França, Itàlia, Anglaterra o Espanya perquè d'aquí a un parell de mesos, possiblement passada l'època nadalenca, farà la inauguració. També volen obrir mercat als països de l'Est i com no, està en converses amb la Federació Andorrana d'Esquí perquè també puguin preparar amb més mitjans els seus esportistes.

Sense dubte es tracta d'un projecte de país que atraurà l'estranger amb un producte més complert i que començarà a fer soroll de debò el pròxim cap de setmana en la Fira d'Andorra la Vella, on 360º extrem tindrà el seu estand. Allà s'hi farà alguna exhibició –hi haurà el rider Marc Morera– i fins i tot una competició del truc aeri més espectacular. Per anar obrint boca entre els amants dels esports de risc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT