PUBLICITAT

Llovera és segon a Jiloca i manté el podi en la general

  • La pluja i el mal estat de l'embragatge marquen la jornada de l'andorrà
  • Reapareix Jordan però es lesionen Barkalaia i Cristian Pons
EL PERIÒDIC
CALAMOCHA

Periodic
L'Abarth de Llovera ple de fang durant el ral·li Comarca de Jiloca, ahir Foto: FOTOESPORT

Albert Llovera (Abarth Grande Punto S2000) va salvar in extremis la segona posició en el ral·li Comarca de Jiloca, la darrera prova del calendari de l'Espanyol sobre terra que es va disputar ahir en territori aragonès.

La forta pluja que va caure al llarg de la jornada i per a l'andorrà el mal estat de l'embragatge en el tram final van marcar la jornada del pilot andorrà, que va poder mantenir la tercera posició en la classificació general. El recorregut va quedar afectat per l'aiguat de tal manera que El recorregut ha quedat tan afectat per la pluja que els organitzadors (Octagon-RACE) es van veure obligats a anul·lar l'especial A, poques hores abans que comences la competició. «Un dels responsables del traçat ens va comentar que per fer el primer quilòmetre d'aquesta especial havia trigat més de 10. La pista patinava i era molt complicat controlar el cotxe», va indicar Llovera. Així doncs els pilots es van jugar totes les opcions en una única especial de 25 quilòmetres i l'andorrà va aconseguir el seu objectiu de pujar al podi. Un dels seus rivals, Òscar Fuertes Mitsubishi Lancer Evo X), va sortir de la pista i va quedar endarrerit per tant si Llovera acabava per darrera de Ramon Ferreyros (Ford Fiesta) podia ser tercer en la general. Dit i fet tot i que al final, quan l'embragatge va començar a fallar en el tram d'enllaç fins al parc tancat Llovera i el seu copilot David Uson bvan haver d'empènyer el cotxe per no ser desqualificats.

«¡Quin Final!», va exclamar una vegada finalitzada la carrera. «Suposo que el fang acumulat ha afectat als comandaments». Tot i així Llovera ha estat campió del grup N, tercer en la classificació absoluta i amb el Costa Daurada posarà punt i final a un any ple d'èxits.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT