PUBLICITAT

Andorra es promou als cotxes de lloguer dels aeroports

  • La campanya tindrà vigència durant l'estiu i l'hivern
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El cartell turístic promocional del Principat. Foto: EL PERIODIC

Andorra Turisme ha arribat a un acord amb l'empresa andorrana Grup Becier, que gestiona les oficines de lloguer de vehicles als aeroports catalans de Lleida-Alguaire i Reus. El conveni estableix que AVIS entregarà material informatiu d'Andorra (mapes i el catàleg general) als turistes que lloguin vehicles en els aeroports esmentats i amb destinació Andorra.

Per altra banda, a les oficines dels dos aeroports, a més, es col.locaran pòsters promocionals d'Andorra amb la nova imatge gràfica d'estiu Tot un món en un petit país. Aquest conveni serà vigent durant la temporada d'estiu 2010, i la temporada d'hivern 2010/2011.

Aquesta campanya publicitària té per objectiu potenciar la imatge d'Andorra com un petit país amb una àmplia oferta turística que va molt més enllà de l'esquí i les compres. Alhora persegueix que cada vegada hi hagi més turistes que pernoctin al país en lloc de visitants de pas. Tot un món en un petit país estava previst difondre's a Bèlgica, Espanya, França, Benelux i Portugal, tot i que també hi ha altres versions adreçades al mercat anglès.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT