El VPC s'imposa a l'Union i suma el punt de bonus

• Reapareix Jordan, però es lesionen Barkalaia i Cristian Pons
escaldes-engordany

McKendry, amb l'oval, planta cara rodejat de diversos rivals, ahir Foto: ÀLEX LARA

El VPC va fer una segona part per emmarcar contra l'Union i va aconseguir una victòria amb punt de bonus ofensiu (25-6 amb tres assajos) que permet sortir de la cua de la classificació originada per la sanció amb partit perdut en la primera jornada. Kim Jordan, lesionat a l'espatlla, va reaparèixer per jugar alguns minuts però per contra Barkalaia i Cristian Pons es van lesionar.

No semblava tanta la diferència entre els dos equips en una primera part igualada en la qual el quinze de Dídac Martínez va anar a remolc en el marcador. Primer per un cop de càstig en els primers minuts ràpidament neutralitzat amb un assaig de Barry Williams (5-3) i de nou amb un altre cop de càstig que Barkalaia va neutralitzar de la mateixa manera (8-6) poc abans d'arribar al descans.

En la segona part és quan van produir-se les lesions de Barkalaia i Pons però tot i així el VPC va estar impecable en defensa i en atac va ampliar diferències amb un cop de càstig de Barkalaia –abans de fer-se mal– i dos assajos de McKendry i transformats.