PUBLICITAT

Surana: «La direcció falla en la comunicació de la tasca del cos»

  • Lamenten que no s'informi correctament dels problemes i del dia a dia
C. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un cotxe de Policia patrullant Foto: TONY LARA

Els sindicats de la Policia consideren que la imatge de la tasca que realitzen, del seu dia a dia, no és la real. Un dels motius, asseguren, és que no s'està fent suficient esforç de comunicació per a informar a la ciutadania de què és el que realment passa al país i quines actuacions es duen a terme. El president del SIPA, Xavier Surana, va assegurar que, en aquest sentit, «hi ha una fallada de comunicació de la direcció del cos».

Tant el SIPA com el CFPA es mostren totalment contraris als comunicats que actualment es fan públics, a l'estil «confiscats 0,4 grams de cocaïna a la Duana del Riu Runer», i que es poden trobar a la seva pàgina web. Exposen que seria molt més entenedor explicar a la ciutadania tota la feina que no es veu. Com que els agents de patrulla al carrer «cada dia intervenen en casos de violència de gènere, que de furt de mercaderies n'hi ha cada dia o que els companys interjudicials no donen a l'abast a fer constatacions durant el matí per casos de robatoris a establiments i a pisos».

Si es tirés per aquesta via de comunicació, milloraria el concepte que actualment té la població de la Policia, consideren els representants dels treballadors, i s'esvairia el «concepte equivocat que ens dediquem a patrullar amunt i avall amb el vehicle», va afegir Surana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT