PUBLICITAT

Les paneres de Nadal ara ofereixen pisos

  • Les butlletes, un total de 10.000, tenen un cost de 50 euros
CLARA GARNICA
ORDINO

19102012_casa
Recreació de l’àtic de Llorts. Foto: EL PERIÒDIC
¿Per què utilitzem aquest sistema de sorteig? Bàsicament per aconseguir vendre un pis, explica Joan Ramon Sánchez, promotor de Forsa i impulsor d’aquesta curiosa iniciativa. És curiosa, però no del tot pionera, ja que no és el primer pis que se sorteja, fent ús de butlletes, i obrint l’opció a tota la població de quedar-se un pis a un preu molt reduït. Va començar la parella que ven el seu dúplex d’Escaldes, i ara Sánchez proposa un sorteig d’un àtic a Llorts. Aquesta vegada, però, res de participacions. Sorteig pur i dur, sorteig per Nadal. I com dicta la tradició en aquesta època de l’any, sorteig d’una panera. Però una panera sense pernils, pinya en almívar, cava o torrons Suchard. És una panera amb un àtic de 80 metres quadrats, de nova construcció i amb les darreres tecnologies pel que fa a estalvi energètic.

Els promotors van impulsar aquesta iniciativa a l’estiu, i volen repartir 10.000 butlletes a un preu de 50 euros cadascuna. Si alguna d’aquestes coincideix amb els quatre darrers números de la grossa de Nadal, premi. Aquí no hi ha canvi de dates o cal arribar a un número mínim de participacions. «Vam ser més agosarats», va reconèixer Sánchez. Perquè en aquest cas, si tens la butlleta i et toca, et toca. L’àtic és teu. Un àtic que estarà acabat els primers mesos de l’any vinent.
De moment, explica el promotor, les vendes de butlletes van a un ritme lent, tot i que confien que ara que s’acosta Nadal, la gent s’animi. Seran a la Fira d’Andorra la Vella per a fer-ne difusió, i estan intentant gestionar amb les entitats bancàries algun sistema per a poder vendre online, i satisfer així les peticions arribades des de fora d’Andorra.

Pel que fa a l’àtic, està tocant a la carretera general, i està valorat en 400.000 € (més informació a www.edificiruth.com). Es basa en un sistema domòtic i és el primer edifici plurifamiliar del país que a aquesta alçada utilitza l’aerotèrmia –basada en una bomba de calor aire-aigua que recupera les calories gratuïtes de l’aire exterior. És a dir, res de combustible. Qui el vulgui, que aspiri a la panera i confiï en la grossa.  



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT