PUBLICITAT

«Preocupació» a Ski Andorra per la intenció de marxar de Viladomat

  • Mandicó assegura que segueixen pendents de si arriba la carta formal del soci majoritari de Saetde
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Joan Viladomat, en una imatge d'arxiu Foto: EDUARD COMELLAS

Es respira preocupació a Ski Andorra davant la voluntat que té l'actual soci majoritari de Saetde, Joan Viladomat, d'abandonar Ski Andorra, entitat que engloba tots els dominis esquiables del país. Així ho va reconèixer ahir el president d'Ski Andorra i cònsol de Canillo, Josep Mandicó. En qualsevol cas, però, el cònsol va voler deixar clar que de moment no hi ha res formalitzat i que segueixen pendents de si arriba o no la carta de dimissió de Viladomat.

De fet, Mandicó va assegurar que fa dies que no parla amb l'empresari, ni presencialment ni per telèfon, i que per tant desconeix si la voluntat de Viladomat és encara ferma. El soci de Saetde estava ahir al país, però va preferir no fer declaracions.

El motiu d'aquesta renúncia és el seu malestar pel fet que no s'hagi plantejat un IGI reduït per al sector de l'esquí, així com el seu desacord en la política turística que s'està duent a terme.

Malgrat que manca aquesta formalitat per part de Viladomat, fonts properes a Saetde van assegurar que la decisió ja ha estat presa, segons va informar l'ANA. El motiu principal pel qual l'empresari vol deixar de formar part d'Ski Andorra és perquè no està disposat a subvencionar l'entitat quan per altra banda es veurà sotmès a un augment de la pressió fiscal. Els socis de l'organisme estan preocupats, tenint en compte «que no és el millor moment per ningú», tot i que hi ha coses que «es puguin arribar a entendre que pugui demanar». Tot i això, Mandicó va recordar que la visió que pugui tenir un empresari privat no és la mateixa que es té des del sector públic, i que per tant les decisions no es poden equiparar.

L'ESCENARI DE FUTUR / Si Saetde acaba sortint de l'associació, s'obririen diversos escenaris en relació al futur de l'entitat, tot i que des d'Ski Andorra no es va voler entrar en detalls ja que primer cal conèixer quines condicions demanarà Viladomat per abandonar-la, i després s'haurà de fer una reunió de junta entre tots els membres per prendre decisions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT