PUBLICITAT

El fort vent obliga als Bombers a fer fins a set intervencions

  • Les ràfegues van arribar als 82 Km/h a la Comella i als 75 km/h a Sant Pere
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Un arbre malmès a causa del vent, ahir a Arans Foto: E. D.

Els Bombers van efectuar durant la matinada de dijous a divendres un total de set sortides a causa del fort vent. Tot i que es va fer notar a tot el país, tots els requeriments van ser a la parròquia de la Massana, on el cos va haver d'actuar en tres caigudes d'arbres, i altres desperfectes causats per la caiguda, entre d'altres, d'una barra de ferro a la Massana i d'una planxa d'uralita a Arinsal que va caure a una terrassa. Les ràfegues de vent també van ser molt intenses a tota la parròquia d'Ordino.

Des del Cos de Bombers van informar ahir que no hi va haver cap ferit, però sí que es van produir diversos desperfectes. Entre ells, van resultar afectats dos vehicles i es va trencar el vidre d'una parada d'autobús. El vent també va causar destrosses en una part de les obres de l'Hotel la Massana. Una de les hores més crítiques va ser al voltant de les 8 del matí, hora en què es van produir diversos incidents a la vegada.

Segons les dades de l'estació meteorològica situada a la Comella, es va arribar als 82 km/h entre les 4 i les 5 del matí, mentre que la del Roc de Sant Pere va registrar 75 km/h.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT