PUBLICITAT

Intensa jornada al Principat amb un ull a la Vertical de la Copa del Món

  • El FC Andorra de futbol rep el Vilanova, el de sala el Jaén, el vòlei viatja a Terol, i Fully acull la 4a cita mundialista
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Xavi Gil controla la pilota sota la pressió d'un jugador del Morell, en el partit disputat a Aixovall Foto: ÀLEX LARA

Ja hi som. El cap de setmana és una autèntica festa esportiva. De tanta oferta com hi ha, sembla mentida que es pugui arribar a tot al Principat, perquè sí, el ritme haurà de ser frenètic, però la jornada esportiva s'ho val. El camp de futbol d'Aixovall i el pavelló del Govern són les dues cites interessants. I tot amb un ull posat al partit de vòlei que el CV Andorra jugarà a Terol, i sobretot a la Copa del Món de Vertical, amb els andorrans en lluita pel Top Ten.

 

FUTBOL - El Vilanova, el rival a batre a Aixovall

Com que la setmana passada no hi va haver partit per al FC Andorra amb motiu dels partits de la selecció andorrana del Premundial, avui el retorn a la competició s’agafa amb moltes més forces, tot i que els futbolistes que van estar convocats per Koldo Álvarez gairebé no han pogut entrenar amb la resta de companys que dirigeix Justo Ruiz. Avui el duel serà, com és habitual, a les 16.00h, i el rival el Vilanova i la Geltrú, conjunt que aspira a grans coses aquesta temporada tot i que a casa ha patit de valent. Això sí, ha tret petroli de les visites a Valls i Cervera, i el problema rau en què el conjunt català a casa seva ha de tenir el control i això sembla que li costa. Fora són perillosos, i Justo Ruiz ho sap. El Vilanova suma 8 punts, pels 10 de l’Andorra, que té un partit menys. Els catalans ha empatat dos vegades, les mateixes que suma en victòries i derrotes.

 

FUTBOL SALA - Petit reconeixement als veterans, i partit

Dia intens per al FC Andorra de futbol sala, perquè el partit de la 5a jornada de la lliga en Segona Divisió serà a les 18.30h al Poliesportiu contra el Fuconsa Jaén, però abans, al migdia, hi haurà cita amb els veterans. A les 12.00h es disputa a l’escenari del partit un duel entre els membres de la plantilla dels anys noranta, i a les 14.00h es repartirà amb els més joves veterans que van estar fins entrat aquest segle XXI. El club espera la participació d’una trentena de jugadors, els quals rebran un petit reconeixement a la mitja part del duel de la tarda contra el Jaén del primer equip. Tot, emmarcat en l’any del 70è aniversari de l’entitat. I mentre tot això estarà a l’ambient, l’equip de Segona lluitarà contra un Jaén que arriba amb només una victòria. «No són estrelles, però són molt forts», diu Carlos Sánchez del rival, del qual parla amb cura: «Són sòlids en defensa i amb una forta arma amb les jugades d’estratègia». El tècnic madrileny considera que el punt dèbil de l’Andorra és l’apartat golejador, i així espera que l’equip «tingui millor finalització». «Estem més tranquils després d’haver guanyat la passada setmana, però ens falten els tres punts que ens van voler en el partit contra el Jumilla i crec que els hem de recuperar contra el Jaén, un equip que no és una broma: «Té molta tradició i és un bon bloc».

 

VÒLEI - Difícil visita del CV Andorra  a Terol

Ja fa temps que Lluís Hillaire, entrenador del CV Andorra, diu que les dues primeres jornades de la Superlliga eren una mena de tràmit per al seu equip, perquè si bé primer es va enfrontar al Numancia Soria, un aspirant al títol, amb derrota clara per 3-0, no ho és menys el rival d’aquesta tarda a les 18.30h, el Terol, que ja porta dos partits, i els dos vençuts per clars 3-0. Els aragonesos són els líders de la Superlliga, mentre que els andorrans són cuers.

 

CURSES DE MUNTANYA - Penúltima cita del Mundial de Vertical

Fully (Suïssa) acull la penúltima cita de la Copa del Món de Quilòmetre Vertical. Allà la FAM ha desplaçat quatre corredors: els germans Ferran i Xavier Teixidó i Òscar Casal, que opten a situar-se entre els deu primers de la general abans de la definitiva cita del Puigcampana d’Alacant, a més de Joan Valls.

 

DIUMENGE - VPC, Lliga de futbol, Llovera i River

El diumenge és de bojos, esportivament parlant: a les 12.30h, el River juga a Alacant contra el Lucentum; a les 12.00h s’inicia una nova jornada de la lliga de futbol; a les 15.30h el VPC Andorra rep l’AS L’Union; i mentrestant, Albert Llovera corre el Ral·li de Terol a Calamocha.

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT