PUBLICITAT

Plataforma i Comú presenten els recursos judicials contra l'heliport al Roc de Patapou

  • Isidre Bartumeu ha explicat què "és molt més complert que el recurs de reposició que vam presentar al Govern i conté nous elements d'anàlisi"
19102012_ibartumeu i jminguillon
Isidre Bartumeu, portaveu de la plataforma NHP, i Jordi Minguillon, cònsol menor d'Andorra la Vella, en una roda de premsa. Foto: ANA / Marta Tort
La plataforma No a l'heliport al Patapou (NHP) ha presentat aquest dijous a les 18.50 hores, deu minuts abans que finalitzés el termini, el recurs judicial contra l'adjudicació i construcció de l'heliport nacional a Heliand – Cathelicòpters que preveu ubicar-lo al Roc de Patapou. Segons ha confirmat a l'ANA el portaveu de la plataforma, Isidre Bartumeu, el recurs 'és molt més complert que el recurs de reposició que vam presentar al Govern i conté nous elements d'anàlisi'. Bartumeu ha assegurat que té més de 100 pàgines. Per al seva banda el COmú d'Andorra la Vella també ha presentat el seu recurs.
La plataforma NHP i el Comú d'Andorra la Vella ja van anunciar en el seu dia que els arguments en què es basarien la plataforma i el consistori per presentar el recurs serien els mateixos però 'refermats i ampliats' amb els informes tècnics que han encarregat a experts aeronàutics espanyols. La plataforma ciutadana i el Comú d'Andorra la Vella actuen de forma conjunta i coordinada en les accions en contra de la ubicació de l'heliport al Roc de Patapou. Està previst que la setmana vinent s'expliquin el contingut i els arguments dels recursos.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT