PUBLICITAT

Andorra deixa de patrocinar la Pirena

  • Aquesta decisió, consensuada entre Andorra Turisme, Grandvalira i Naturlàndia, afecta l’edició de l’any que ve, que té previst celebrar-se del 19 de gener al 2 de febrer del 2013
19102012_pirena
 Foto: GRANDVALIRA
Andorra Turisme, Grandvalira i Naturlàndia han acordat deixar de participar en l'organització i esponsorització de l'edició 2013 de la Pirena. Així ho ha fet públic Andorra Turisme en un comunicat en el que posa de relleu que les tres entitats andorranes han comunicat a l'organització de la Pirena aquesta decisió en una reunió que ha tingut lloc aquest divendres al matí.
Andorra Turisme argumenta que a causa de les diferents peticions d’esponsorització d’esdeveniments que rep l'organisme, s’han hagut de prioritzar els projectes que tinguessin repercussió mediàtica i que també signifiquin un augment de les pernoctacions al país. Per aquest motiu, es treballa en la línia de  potenciar esdeveniments centrats en el cicloturisme i també la cultura per reactivar les visites durant l’estiu.

Aquesta decisió, consensuada entre Andorra Turisme, Grandvalira i Naturlàndia, afecta l’edició de l’any que ve, que té previst celebrar-se del 19 de gener al 2 de febrer del 2013. L’organització de la Pirena i les tres entitats andorranes han acordat que no es tanca la porta a participar en properes edicions d’aquesta prova.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT