PUBLICITAT

La Fundació Julià Reig finança estudis a Esade per andorrans

  • S'adreça a joves amb talent que no es poden pagar els màsters
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Núria Rocamora d'Andbank, amb Deborah Ribas i Eugènia Bieto Foto: TONY LARA

La Fundació Julià Reig va donar a conèixer ahir l'acord signat al febrer del 2012 per becar alumnes andorrans que vulguin accedir a formacions d'alt nivell en dret i negocis a les facultats d'Esade. La Fundació finançarà durant quatre anys la matrícula dels estudiants del Grau en Direcció d'Empreses, el Grau i Màster en Dret, el doble grau en Direcció d'empreses i Dret, el Màster en programes de management i els Màsters en direcció d'empreses (MBA).

Estudis que s'adrecen a aquells alumnes «amb talent» però que per manca de recursos no podrien accedir a aquesta formació «d'alt nivell», segons va indicar la presidenta de la Fundació Julià Reig, Deborah Ribas. Ara mateix ja hi ha dos estudiants que gaudeixen d'aquesta beca però en els propers quatre anys s'espera poder arribar a una quinzena, segons la directora general d'Esade, Eugènia Bieto, informa l'ANA.

L'acord de col·laboració té una durada de quatre anys i de moment hi ha dos estudiants becats però s'espera arribar a la quinzena. La fundació finançarà fins al 90% de la matrícula dels estudis del Grau en Direcció d'Empreses, del Grau i Màster en Dret, del doble grau en Direcció d'empreses i Dret, del Màster en programes de management i dels Masters en direcció d'empreses (MBA), tot i que és compatible amb altres beques d'allotjament i intercanvi d'Esade, tal com ha exposar Eugènia Bieto per ajudar als joves andorrans i residents.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT