PUBLICITAT

Loan tanca la temporada a Montmeló amb doble cita

  • Disputa l'últim míting de la Fórmula Renault i l'Eurocup de la marca
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Loan, en una de les cites d'aquesta temporada, amb el monoplaça Foto: EL PERIÒDIC

El jove pilot Àlex Loan té per davant un cap de setmana de bojos al Circuit de Catalunya. Disputarà les dues curses del setè i darrer míting de la Fórmula Renault 2.0 ALPS, però a més serà a les altres dues curses de l'Eurocup Fórmula Renault 2.0 dins les World Series by Renault. Serà molt exigent per al jove pilot: «Serà molt dur. Hauré d'estar molt concentrat. És molt complicat competir al mateix temps a les dues categories, tot i que ho faci amb el mateix cotxe. Hauré d'intentar anar molt ràpid i que el monoplaça no pateixi massa ja que gairebé no hi haurà temps per a deixar-lo en condicions per a la següent cursa», manifestava el lauredià.

Loan vol acabar la temporada amb un bon regust de boca. Ha estat un any difícil, on ha millorat com a pilot, tot i que no ha pogut fer millors resultats perquè el cotxe no ha respost com es preveia. «Aquest cap de setmana vull demostrar que he evolucionat i he adquirit més experiència en una competició amb molt de nivell. Em consta que l'equip Arta Engineering ha estat treballant dur per arribar bé a la darrera cita de la temporada. Si el cotxe va bé, espero lluitar per poder puntuar i fer el millor resultat de l'any», deia Loan.

La cloenda de la temporada serà al Circuit de Catalunya, un circuit que li agrada molt a Loan. «Montmeló és com córrer a casa. Em sento molt a gust competint a aquest traçat i espero que el temps ens deixi fer-ho bé», explicava el jove pilot, que té analitzades les previsions que donen molta aigua i força vent per al cap de setmana, especialment per al dissabte. Avui té entrenaments lliures, demà classificatòria de l'Eurocup i primera cursa, diumenge la segona, i les altres dues de la Fórmula Renault 2.0 ALPS.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT