PUBLICITAT

Despres recupera el lideratge al Marroc

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cyril Despres, durant la tercera etapa del Ral·li del Marroc Foto: EL PERIÒDIC

Les dificultats que va patir Cyril Despres (KTM) el dia anterior en la tercera etapa del Ral·li Olilibya del Marroc, es van tornar en bona feina ahir en la quarta jornada, quan el pilot francès va aconseguir recuperar el lideratge que havia perdut. Tot, a costa del portuguès Hélder Rodrigues, que ahir va tenir molts problemes i va cedir tot el terreny guanyat.

Despres feia front a la quarta etapa amb més d'onze minuts de retard respecte al portuguès (11min 01s), però ahir en la quarta etapa la general es va capgirar de cop, quan Despres va assolir la segona posició de la jornada i Rodrigues va perdre totes les seves opcions. El pilot de KTM resident a Andorra va ser segon a 2min 27s del polac Jakub Przygonski (KTM), que va fer un temps de 3h 28min 44s en la meta d'aquesta quarta etapa.

Amb Marc Coma a Barcelona perquè va haver d'abandonar per una caiguda i una lesió, Despres està en disposició de tenir via lliure cap al títol: el segon a la general és l'espanyol Joan Barreda (HUsqvarna) a 17min 59s. Avui es disputa la cinquena etapa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT