PUBLICITAT

Andorra Turisme assegura que continuaran arribant esquiadors russos

  • La decisió de l'operador turístic rus Natalie Tours de seguir operant a l'aeroport del Prat i no al de Lleida- Alguaire com es preveia no suposarà una disminució d'aquest client
18102012_natalie
Portal turístic de Natalie Tours. Foto: ANA
La decisió de l'operador turístic rus Natalie Tours de seguir operant a l'aeroport del Prat i no al de Lleida- Alguaire com es preveia, no suposarà una disminució d'esquiadors russos al Principat. Des d'Andorra Turisme, de fet, indiquen que es continuaran tancant paquets amb aquest operador turístic, del qual asseguren que Andorra és el principal destí d'esquí. Segons el Departament d'Empresa i Ocupació de Catalunya, amb els paquets de neu i compres de Natalie Tours s'aconsegueix que els esquiadors es quedin al Pirineu català i no marxin a altres pistes. En canvi, des d'Andorra Turisme preveuen que aquesta temporada arribin al Principat més turistes esquiadors russos que l'any passat.
L'operador turístic Natalie Tours ha decidit cancel·lar els vols a Alguaire que havia previst per a aquesta temporada d'hivern, segons informa EFE. Tot i això, des d'Andorra Turisme s'ha valorat que això no implica que vinguin menys turistes russos a Andorra, sinó que contràriament, s'espera que aquesta temporada vinguin més esquiadors de Rússia. 

Segons informa EFE, la conselleria d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya ha confirmat aquesta informació i ha explicat que l'operador ha hagut de mantenir els vols a Barcelona, com s'havia fet fins ara perquè s'ha trobat que els visitants reclamen el paquet de viatge que inclogui esquí i compres a Barcelona, i que per tant no els convenç anar a Alguaire. A més, des de la mateixa conselleria han opinat que el fet que aterrin a Barcelona evitarà que els turistes vagin a esquiar fora del Pirineu català, com passa amb els clients de Thomas Cook, que vénen a Andorra. 

Des d'Andorra Turisme, però, s'ha manifestat un parer totalment diferent, i és que han argumentat que els anys anteriors ja s'aterrava a Barcelona i tot i així la majoria d'esquiadors rusos vénen a Andorra. De fet, Andorra és el destí principal d'esquí de Natalie Tours i la previsió és que per a aquesta temporada vinguin més turistes russos que la temporada anterior.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT