PUBLICITAT

Gil celebra que el Govern destini uns 1,5 milions d'euros a la remodelació de l'Hotel Glòria

  • Roser Suñé ha assegurat que aquest projecte no està vinculat a l'UdA
18102012_martigil
La consellera general Roser Bastida, la cònsol major de Sant Julià de Lòria, el cap de Govern, Toni Martí, i el síndic general, Vicenç Mateu, durant l'inici del curs acadèmic, aquest dijous al matí. Foto: ANA / Marta Tort
La cònsol major de Sant Julià de Lòria, Montserrat Gil, ha celebrat aquest dijous que el Govern hagi inclòs en el pressupost del 2013 una partida per reformar l'antic Hotel Glòria situat a la plaça Major de Sant Julià de Lòria. Tal com ha indicat la cònsol, la partida ascendeix a uns 1,5 milions d'euros, i la remodelació permetrà disposar de dues plantes de noves instal·lacions. Gil s'ha mostrat molt satisfeta que el Govern aposti per aquest projecte, tot i que no s'ha concretat si aquestes instal·lacions serviran per ampliar la Universitat d'Andorra, tal com en un inici es pretenia. De fet, la ministra d'Educació, Roser Suñé, ha assegurat que aquest projecte no està vinculat a l'UdA ja que en aquests moments no hi ha necessitat d'ampliar els seus espais.
La cònsol major de Sant Julià de Lòria, Montserrat Gil, ha felicitat el Govern per 'l'esforç econòmic' que ha fet a l'hora de tirar endavant la remodelació de l'Hotel Glòria, que és propietat de l'Executiu. Gil ha indicat que s'ha pressupostat una partida d'aproximadament 1,5 milions d'euros, i que les obres seran una realitat l'any vinent. 

La cònsol major ha dit que encara no s'ha parlat dels serveis que albergaran aquestes noves instal·lacions, però que es valoraran les necessitats que té la universitat ja que és el primer ús que es volia donar a aquestes noves dependències, tenint en compte que 'les necessitats són ara diferents que fa uns anys'. En tot cas, ha valorat positivament que el projecte tiri endavant, ja sigui per ampliar la universitat o per poder disposar d'altres serveis per a la parròquia.

De la seva banda, la ministra d'Educació i Joventut, Roser Suñé, ha confirmat que de moment el Govern no té l'ampliació de l'UdA sobre la taula, ja que actualment el centre té espai suficient, i que, per tant, el projecte de remodelació de l'Hotel Glòria no està relacionat amb Educació, sinó que és una qüestió que s'ha treballat entre Ordenament Territorial i el Comú. Per tot plegat, ha afegit que 'ja es veurà amb el temps si aquests nous espais han de servir o no per a la universitat'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT