PUBLICITAT

La Fira de Canillo comptarà amb dos centenars de caps de bestiar

  • Comptarà amb una vintena d'artesants i 30 paradetes
EL PERIÒDIC
CANILLO

El proper diumenge 21 se celebrarà la Fira de Canillo. Un certamen dedicat especialment al bestiar i a l'artesania. Amb les paradetes i la mostra d'antics oficis que se situaran a la plaça Carlemany. Per la seva banda, el bestiar, gran protagonista, s'ubicarà a l'aparcament comunal de la Urbanització dels Refugis.

En total s'exposaran uns 200 caps de bestiar. Aquest seran les varietats vacum, rossam, oví i cabrum. Finalment, la Fira no s'ha pogut ubicar a l'aparcament del Prat del Riu, primer emplaçament que estava previst, ja que aquest encara no està enllestit.

La Fira, entre oficis antics, tallers infantils i treballs de terrissa, comptarà amb la representació d'una vintena d'artesans. Més enllà d'aquests, a més s'instal·larà una trentena de paradetes de venda d'articles d'artesania i una representació de la població francesa d'Arès –que està agermanada amb Canillo– que oferiran productes típics de la regió. També es podrà gaudir d'un estand de Sabors i Aromes d'Andorra que vendrà trumfes de qualitat com a producte estrella del país.

oficis antics/ La jornada començarà a les vuit del matí amb l'arribada del bestiar. Posteriorment, una hora més tard, tindrà lloc l'obertura de les paradetes i de la mostra d'oficis antics. Ja cap a les 9.30, es durà a terme l'esmorzar amb les cases participants. I no serà fins a les onze es farà la inauguració oficial.

Finalment, a la una del migdia es repartiran els premis entre les cases participants, quan ja tot estigui enllestit a la Fira.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT