PUBLICITAT

El jovent de la Massana s'interessa per les patologies alimentàries

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Un moment de la xerrada, ahir. Foto: EDUARD COMELLAS

La xerrada d'ahir al centre jove de la Massana –que organitza periòdicament aquestes amb temes socials, laborals, sanitaris i d'altres qüestions– va versar sobre un tema candent, la nutrició.

Aquesta va tenir una gran acollida, segon fonts del comú. Tractava sobretot dels trastorns alimentaris, un tema que preocupa al jovent per diversos motius. D'una banda, a nivell estètic, ja que els joves volen oferir una bona imatge; d'altra, a nivell de salut, per saber què han de menjar en cada moment, sobretot els més esportistes.

L'especialista en dietètica i nutrició, Alba Reguant, els va donar unes pautes per controlar el pes i els hàbits alimentaris. Reguant va incidir molt en què cada persona té una constitució diferent i que no es poden saltar les necessitats nutricionals amb la finalitat d'aprimar-se, perquè aquí és on comencen els trastorns alimentaris.

Va quedar clar que el tema interessava al públic, ja que el torn de preguntes va ser intens. Després de la sessió Reguant va realitzar consultes personals de forma gratuïta a alguns joves que pateixen problemes d'al·lèrgies alimentaries o sobrepès.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT