PUBLICITAT

La Fira de Sant Ermengol augmenta l'espai d'aparcament

  • Per a aquest cap de setmana s'han adequat tres zones ben diferenciades d'estacionament gratuït
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
La Fira de Sant Ermengol, l'any passat Foto: ANA

L'edició 2012 de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell ha potenciat la senyalització, la capacitat, així com la proximitat dels 25.000 metres quadrats que s'han adequat com aparcament de vehicles tant pels més de 60.000 visitants que rep aquest certamen com per als propis expositors.

Aquestes millores consten d'una senyalització a les entrades de la Seu d'Urgell de les diverses zones d'aparcament que s'ofereixen tant per aquells visitants que hi accedeixin des de la carretera d'Andorra com d'aquells conductors que arribin des de la Cerdanya.

Per a aquest cap de setmana s'han adequat tres zones ben diferenciades d'aparcament gratuït, augmentant el nombre de metres quadrats respecte a edicions anteriors, amb l'objectiu de millorar l'accés als dos recintes firals del certamen, així com l'accés als carrers on tindrà lloc la venda ambulant i la promoció multisectorial.

A la zona de llevant de la ciutat, els conductors trobaran un total de 15.500 metres quadrats per poder aparcar el seu vehicle. Aquest espai consta de dos aparcaments diferenciats. El camp de terra situat entre la zona del Dr. Peiró, amb 10.500 metres quadrats (on hi haurà instal·lada l'AutoFira), i la zona esportiva, on hi haurà ubicats els dos recintes firals com és la Fira dels Formatges Artesans del Pirineu (sala polivalent) i la Fira de Comerç, Promoció Turística, Entitats, Esports i Associacions, així com l'Espai Tast Km0 i Sons de Muntanya (pavelló poliesportiu).

L'altre aparcament d'aquesta zona és el terreny de terra situat davant del Parc de Bombers de la Seu d'Urgell, amb un total de 5.000 metres quadrats disponibles per estacionar vehicles.

La tercera zona adequada expressament per estacionar durant els dies de la Fira de Sant Ermengol és la plaça de Joan Sansa, a l'eixample de la ciutat, amb un total de 9.500 metres quadrats, pensada pels visitants que vulguin anar al sector de venda ambulant i promoció multisectorial que agruparà més de 350 parades.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT