PUBLICITAT

Hi ha dues opcions espanyoles, però molt més complicades

  • De Carbonell no se sap res en mesos, i José Antonio Ortuño (KTM Murcia) hi treballa
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un dels corredors de l'Inverse KTM Murcia, la temporada passada Foto: EL PERIÒDIC

L'atractiu andorrà per als equips ciclistes que busquen estalvis econòmics no es queda en l'opció francesa, sinó que hi ha dues estructures espanyoles interessades en entrar en el país. Una és la ja coneguda que encapçala Domènec Carbonell, encarregat de l'equip Continental que va tenir Andorra fa uns anys però que finalment va desaparèixer. L'altra, la que dirigeix José Antonio Ortuó des de Múrcia, el fins ara Inverse KTM Murcia, que també s'ha posat en contacte amb la FAC per estudiar la situació.

De les dues opcions, la primera de Carbonell, que s'arrossega en el temps des del passat mes de juliol, segueix en el mateix punt. Des de llavors, la FAC no ha tornat a tenir notícies de la iniciativa, i així es dóna pràcticament per perduda. A més, la idea inicial de Carbonell era formar un equip Continental Pro, però el termini va caducar a principis d'aquest mes d'octubre, i ara la cosa sembla en el procés de reiniciar la maquinària de recerca de patrocini.

Pel que fa a l'opció de l'equip murcià, el que se sap és que José Antonio Ortuño, alma mater del projecte esportiu que ja porta algunes temporades en el panorama Continental, ha establert contactes amb la Federació Andorrana, sempre per via de correu electrònic, mostrant interès. En tot cas, les fonts consultades asseguren que hi treballa per trobar espònsors, sense que, de moment, en tinguin més notícies a la FAC.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT