PUBLICITAT

Mirant els cuers, regular mal

  • San Marino és l'única pitjor que Andorra: els mateixos gols encaixats amb un partit menys
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ilde Lima disputa una pilota envoltat de jugadors estonians, dimarts Foto: EFE / ANDY RAIN

La fase de classificació per al Mundial de Brasil de 2014 arriba ara a una aturada fins el 22 de març. Alguns partits hi ha al novembre, però la majoria de grups fins 2013 no tornen a jugar, com és el cas del grup D on hi és la tricolor. Si es fa l'anàlisi de la situació actual, Andorra és de les pitjors seleccions dels nou grups europeus, però San Marino suma els mateixos gols encaixats que l'equip del Principat, però amb l'agreujant de tenir un partit menys.

La selecció de Koldo Álvarez suma quatre partits i quatre derrotes, però la millora ha estat interessant en els dos últims partits, després d'un inici força decebedor amb golejades a casa contra Hongria (0-5) i a Romania (4-0). La sensació donada a Rotterdam contra Holanda va ser molt més bona tot i el 3-0, i el matx disputat abans d'ahir al Comunal contra Estònia ha donat un impuls a la moral andorrana, encara que el 0-1 va deixar un sabor amarg.

San Marino suma tres partits i tres derrotes, també sense aconseguir marcar cap gol, però rebent 13: 0-6 de Montenegro, 5-0 d'Anglaterra i 0-2 de Moldàvia. En el grup H on hi és encara ha d'estrenar-se contra Ucraïna i Polònia, que ahir va empatar (1-1) contra Anglaterra.

De la resta de cuers, Escòcia ha empatat dues vegades en quatre partits al grup A, i així en suma dos, de punts; al B, Malta ha disputat tres duels, els tres amb derrota, però per 0-1 contra Armènia, 2-0 amb Itàlia, i 3-1 amb la República Txeca; al C, les Illes Faroe tampoc no sumen punts en tres partits (3-0 amb Alemanya, 1-2 amb Suècia i 1-4 amb la República d'Irlanda); a l'E, Xipre va vèncer 1-0 a Islàndia, l'únic triomf en quatre enfrontaments; a l'F, Luxemburg només ha aconseguit sumar un empat per 1-1 amb Irlanda del Nord; al G, Liechtenstein gairebé imita Andorra amb un gol-average negatiu de -13, però va marcar en l'1-8 que va rebre de Bòsnia Herzegòvina i que és la derrota més important en golejada de tots els grups; en l'H, San Marino suma tres derrotes i 13 gols en contra; finalment, a l'I, és Finlàndia qui tanca el grup, amb dos partits i un empat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT