PUBLICITAT

Trobat mort un home que havien donat per perdut buscant bolets

  • Els cos va ser trobat a la Rabassa després d'una intensa recerca durant el llarg del matí
JOAN RAMON BAIGES
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els boscos de la Rabassa Foto: TONY LARA

Després d'una intensa recerca durant el matí per trobar un home que els seus familiars havien denunciat que s'havia perdut buscant bolets, la policia va trobar ahir a la tarda el cos sense vida a la Rabassa de Toni F., de 58 anys i veí de Sant Julià, que presumiblement s'hauria tret la vida.

L'alerta va saltar ahir després de l'avís de la desaparició que va donar dilluns a la nit la germana de l'home, i ahir al matí a les deu es va activar el dispositiu de recerca. La recerca va començar a les zona de les Bordes de Conflent, al Port del Comte i el paratge andorrà de la Rabassa.

Helicòpter / Després de realitzar les investigacions policials pertinents, els Bombers de la Generalitat van activar l'helicòpter amb membres del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i tres dotacions terrestre. Així mateix, el cos dels Mossos d'Esquadra va participar activament en la recerca amb dues patrulles. La Policia andorrana també va col·laborar en les tasques de rastreig.

Els veïns de Sant Julià van seguir amb molta atenció les notícies sobre l'home, que era molt conegut a la parròquia. Finalment, a les 16.30 hores va ser trobat el cadàver. Abans però, la policia ja era conscient que l'home no s'havia perdut i que havia marxat per voluntat pròpia. Segons ha pogut saber aquest rotatiu, Toni F., que treballava en una oficina bancària de Sant Julià de Lòria, va anar a buscar bolets diumenge , però a la tarda ja era de tornada al poble. Va anar a prendre alguna cosa amb els amics a un bar de la parròquia i cap a les 20 hores va agafar el seu cotxe, que tenia aparcat a l'avinguda Verge del Pilar, encara vestit de boletaire i amb les botes de muntanya. Aquí se li va perdre el rastre ja que no va passar pel seu domicili. Com la seva dona feia alguns dies que es trobava a casa del seus pares a Espanya, en un principi se'l va donar per perdut.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT