PUBLICITAT

Andorra la Vella participa a la 15a Assemblea de l'UCCI

EL PERIÒDIC
LISBOA

Periodic
Minguillon, entre els mandataris a l'UCCI Foto: AFC

Andorra la Vella va participar des de diumenge fins ahir a la 15a Assemblea plenària de la Unión de Ciudades Capitales Iberoamericanas (UCCI) que es va celebrar a Lisboa. El cònsol menor, Jordi Minguillon, va ser l'encarregat de representar a la parròquia, i ahir va oferir una conferència que portava per títol L'administració local i l'emprenedor.

Minguillon, acompanyat de la secretària general de la corporació i coordinadora de la UCCI per Andorra la Vella, Meritxell Pérez, van ser rebuts aquest diumenge pel president de la Câmara Municipal de Lisboa, António Costa. L'endemà, després de la cerimònia d'inauguració de l'Assemblea, la delegació andorrana va assistir a la primera sessió de treball, on s'hi van presentar els informes de gestió i econòmic, i es van exposar les diverses propostes d'organització i d'objectius, i l'avançament de la programació i la presentació de la Declaració de Lisboa.

El darrer dia de l'Assemblea General, ahir, durant tot el matí, es van celebrar reunions de les diferents sessions, en una de les quals el cònsol menor va presentar una ponència amb el títol L'administració local i l'emprenedor.

En la seva intervenció, a més de parlar sobre el tema concret dels lligams entre el Comú i la iniciativa privada, poders públics i sector privat, va aprofitar l'ocasió per presentar el potencial turístic d'Andorra la Vella i del Principat. En l'acte oficial de cloenda de l'Assemblea, Minguillon va ser convidat a seure a la Taula de Representants, on s'hi va pronunciar la Declaració Final del Fòrum.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT