PUBLICITAT

Escoles d'excel·lent

  • Grandvalira ha rebut el premi a l'Excel·lència pels seus centres d'aprenentatge
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un monitor d'esquí dóna consells a un grup d'infants a Grandvalira Foto: TONY LARA

Grandvalira ha estat guardonada amb el Premi a l'Excel·lència en la categoria d'Escola d'Esquí i Snowboard, segons Neilson Active Holiday, firma de la multinacional Thomas Cook, especialista en vacances a nivell mundial amb més de 30 anys d'experiència en activitats d'esquí. Aquest guardó ha estat concedit a partir de les enquestes de satisfacció elaborades pel touroperador britànic i contestades pels visitants de Grandvalira durant la temporada 2011-2012. Les dades que es desprenen d'aquest sondeig confirmen que més del 90% dels esquiadors van puntuar molt positivament el servei de l'Escola d'Esquí i Snowboard de Grandvalira.

Un total de 7 centres d'aprenentatge i 400 monitors titulats ofereixen classes per a tots els nivells i de totes les modalitats: Esquí, snowboard, freeride i telemark. L'Escola d'Esquí i Snowboard de Grandvalira treballa des de fa anys en la revolució de l'ensenyament dels esports blancs amb la introducció de programes Top Class, un nou model de classes amb monitors màster amb titulació superior que a més de formar els esquiadors a partir de programes adaptats a cada nivell 100% personalitzats, mostren els avantatges de les tècniques de l'esquí més innovadores, tal i com indiquen des de l'estació.

Thomas Cook, un dels principals touroperadors a nivell mundial, manté els lligams comercials amb Grandvalira a partir de la marca Neilson. La companyia britànica transporta cada any esquiadors provinents del Regne Unit, França i Bèlgica al domini de Grandvalira.

Nominada a millor estació

De la seva part, Grandvalira és l'única estació d'esquí dels Pirineus nominada als World Snow Awards 2012 de Londres, en els que competirà amb 6 complexos dels Alps pel guardó de millor estació d'Europa. Aquesta menció arriba després de l'èxit organitzatiu de Grandvalira com a seu de la Copa del Món d'Esquí Alpí. Els World Snow Awards són uns premis anuals concedits per les votacions dels lectors de la revista Ski & Snowboard i un panell d'experts i especialistes del sector com ara alts directius dels principals touroperadors del sector del turisme. La cerimònia on es coneixeran els guanyadors tindrà lloc el proper 2 de novembre a la fira d'esquí Ski Show London.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT