PUBLICITAT

L'escola de folk d'Arsèguel se suma a la fira de Sant Ermengol

  • En el programa ?Sons de Muntanya' hi prendran part més de 50 músics de la Seu
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Amb el nou espai Sons de Muntanya, la fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell ha incorporat aquest any una oferta de música tradicional a través de l'Escola de Folk-Tallers d'Arsèguel.

Sons de Muntanya es trobarà ubicat al pavelló poliesportiu, compartint espai firal amb la promoció turística, el comerç, les entitats, les associacions i els clubs esportius, així com també amb l'espai Tast Km0-Gustum.

Aquesta proposta de música tradicional s'inaugurarà aquest dissabte a les 10 del matí amb Cercasons, una cercavila que s'iniciarà a la plaça dels Oms de la Seu fins arribar a l'espai Sons de Muntanya (al pavelló poliesportiu). Es tracta d'una cercavila de músics del territori, tinguin el nivell que tinguin, amb l'instrument que més es desitgi, per interpretar el ball El Rogle d'Areny, una peça molt fàcil per a tots els nivells amb l'objectiu que tothom que li agradi la música hi pugui participar, ja siguin professors de música, alumnes, així com tots aquells que sàpiguen tocar un instrument musical.

concerts / En el programa Sons de Muntanya hi prendran part més de 50 músics de la Seu i comarca que a través d'onze grups aniran oferint concerts al llarg de tot el cap de setmana que se celebra la fira.

Així, dissabte serà el torn dels Tanyuts; l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell i La Sonsoni. El mateix dissabte es podrà gaudir d'un taller de percussió amb Mariona del Carmen i d'un taller de cançó improvisada a càrrec de Josep Lizandra i Anna Gabernet.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT