PUBLICITAT

Els esportistes del Taller Claror de la Seu tornen amb set medalles

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
La competició de petanca als Specials Olympics Foto: C, C. ALT URGELL

La delegació del Club Esportiu Claror ha tornat dels Specials Olympics, celebrats a Barcelona i Vilanova i la Geltrú, amb set medalles, sis en atlestisme i una en petanca. El millor resultat el va signar Exequiel Vicente, doble medalla d'or en les proves de 100 i 800 metres llisos i que, a més, va ser cinquè en llançament de pes.

Una altra atleta doblement guardonada va ser Estefania Peña, que va obtenir la medalla de plata en 100 metres i en llançament de pes. Per la seva part, Aurora Carretero va ser plata en 100 metres i bronze en llançament de pes. Va completar els resultats d'atletisme Aleix Masip, quart en 100 metres i setè en llançament de pes.

Pel que fa a la competició de petanca, la tripleta Valira, formada per Pepi Ballesteros, Laura Vidal i Sergi Toledo, va guanyar la medalla de bronze, mentre que la tripleta Cadí, integrada per Favio da Silva, Mari Carme Estany i Montse Garcia, va acabar en cinquena posició. Més enllà dels resultats esportius, la representació alturgellenca ha fet un balanç molt positiu de la seva participació als Specials Olympics pel que han representat d'espai de trobada, convivència i amistat de persones de procedència molt diversa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT