PUBLICITAT

Una conductora resulta ferida greu en precipitar-se vuit metres

  • La dona s'ha fracturat algunes vèrtebres i ha estat traslladada a l'Hospital Sant Pau de Barcelona
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un equip d'Andorra Televisió grava el vehicle accidentat, ahir al migdia. Foto: TONY LARA

La conductora d'un vehicle va resultar ferida de gravetat ahir al migdia en precipitar-se per un terraplè a la rotonda que hi ha a l'encreuament entre els carrers Esteve Albert i Josep Viladomat, a Escaldes-Engordany. Segons els testimonis, el vehicle accidentat no hauria topat amb cap altre vehicle i es va precipitar d'una alçada d'uns 8 metres mentre donava el tomb a la rotonda. Els Bombers, que van precisar que el cotxe havia quedat penjat en un barranc, van haver d'excarcerar el vehicle per rescatar l'ocupant.

La dona accidentada, una resident espanyola de 63 anys, va patir diverses fractures de vèrtebres i va ser traslladada a l'Hospital Sant Pau de Barcelona. La dona circulava pel carrer Josep Viladomat en direcció a Caldea, i a l'alçada de la rotonda, per causes que la Policia està investigant, va perdre el control del vehicle, i en lloc de continuar pel mateix carrer, va girar noranta graus impactant contra la barana protectora, que es va trencar provocant que el vehicle es precipités des d'una alçada d'uns vuit metres, segons fonts policials.

Els Bombers van rebre l'avís al voltant de la una del migdia, i es van desplaçar fins al lloc dels fets amb un camió equipat, una ambulància i un cotxe de comandament. Posteriorment s'hi va afegir un camió escala per si era necessària la seva actuació. Conjuntament amb la Policia i els agents de circulació, van perimetrar la zona per impedir el pas i evitar algun altre accident.

Els Bombers van assegurar amb cordes el vehicle, ja que presentava inestabilitat i calia assentar-lo bé en el terraplè on havia bolcat. Després van procedir a l'excarceració per poder accedir a l'interior del vehicle i treure la dona per un dels laterals del cotxe. Segons van explicat des del Cos de Bombers, la dona en tot moment va estar conscient, però no recordava res de com s'havia produït l'accident.

El cap de guàrdia de l'hospital va explicar a l'ANA que la dona va patir una fractura de la vèrtebra cervical C7 i de la vèrtebra dorsal D1, i que la vèrtebra D2 havia resultat aixafada. Per aquestes lesions, la víctima va haver de ser traslladada a l'hospital Sant Pau de Barcelona, on se li podrà practicar la intervenció que requereixen les lesions que pateix.

FERIT PER ATROPELLAMENT / Un vianant va resultar ferit també després de ser atropellat a l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella. La víctima, un home de 59 anys de nacionalitat índia i resident al Principat, va patir fractures múltiples al braç i a la cama esquerra, de les quals va ser intervingut a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, segons va informar el cap de guàrdia. L'accident va tenir lloc cap a les 11.30 hores quan el conductor d'un turisme Volkswagen Passat amb matrícula espanyola no va detectar la presència del vianant que creuava la calçada de dreta a esquerra, segons el seu sentit de la marxa, va informar la policia. A causa de les lesions i després de la intervenció, l'accidentat ha passat la nit al centre hospitalari.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT