PUBLICITAT

El Consell intensifica la seva presència a les fires de tardor

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell va encetar aquest passat cap de setmana, a Coll de Nargó, la seva presència, amb estand propi, a les fires de tardor de la comarca. Així, els dies 20 i 21 d'octubre serà a la Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell (conjuntament amb Turisme de la Seu); el dia 1 de novembre, a la Fira de Tots Sant d'Oliana; i els dies 24 i 25 de novembre, a la Fira de Sant Andreu d'Organyà.

La iniciativa respon a la voluntat del Consell Comarcal d'aprofitar el poder d'atracció dels certàmens firals per donar a conèixer, tant a alturgellencs com a visitants, els actius turístics, naturals i culturals de la comarca, així com també, algunes de les activitats promogudes per la institució.

En aquest sentit, a la Fira del Rovelló de Coll de Nargó, el Consell va fer divulgació del cicle Desenterrant el passat, de xerrades i sortides guiades sobre l'arqueologia i el paisatge de la comarca; de les propostes de natura i esport i dels productes agroalimentaris locals per mitjà de programa Gustum, a més de les activitats adreçades al sector jove. Aquestes promocions, i d'altres que s'hi aniran afegint, es portaran igualment a la resta de fires, d'ara fins a finals de novembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT