PUBLICITAT

Peñarroya: «A la lliga es patirà a cada partit»

  • El tècnic insisteix en «gestionar millor el rebot» i adquirir «automatismes i conceptes defensius»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El River està fent els deures i es nota en les cares dels jugadors i del cos tècnic. A la sortida de l'entrenament matinal, les converses són disteses, i Joan Peñarroya i Xavi Luque transmetren calma i, sobretot, la sensació que la seva feina es trasllada cada vegada més a la pista. «Som un equip jove, amb molts novells, i tenim la sensació de que es patirà a cada partit, i els jugadors tenen aquesta sensació», diu l'entrenador, que deixa clar que l'equip sap «en què lliga estem».

El diumenge el River juga a Alacant contra el Lucentum (12.30h), un dels favorits amb gran pressupost que va perdre en la passada jornada a la pista del Barça per 88-78, i Peñarroya parla d'arribar a la pista alacantina «sense pensar en res més que en millorar, perquè el marge de millora que tenim és molt gran». El tècnic assumeix que les dues victòries que suma el River es van aconseguir amb patiment, «molt ajustades», i hi va afegir que sí bé «l'any passat arribàvem a pocs finals de partit ajustats, ara n'hi haurà molts».

PROS I CONTRES / Per al tècnic, l'equip se sent a gust a la pista quan corre la pilota gràcies a jugadors com «Dani Pérez, Marc Blanch o Justin Safford», i això ocorre «si sabem gestionar el rebot». Per millorar, creu que segueixen faltant «automatismes, conceptes defensius», i hi afegeix que l'equip ofereix al rival «alguna situació de llançament evitable, tot i que es millorarà de mica en mica».

INFORME MÈDIC / Dani Pérez està recuperat tot i que encara s'està pendent de com evoluciona, mentre que Cinto Gabriel i Albert Farfán segueixen amb molèsties musculars.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT