PUBLICITAT

Corts desestima arxivar la causa de Sánchez Vicario contra el seu exassesor

  • L'extenista l'acusa de robar-li bona part dels diners que havia guanyat durant la seva etapa com a esportista professional
15102012-arantxa
L'extenista, Arantxa Sánchez Vicario, el dia de la presentació del seu llibre oficial de memòries a principis del mes de febrer. Foto: EFE
La instrucció de la causa contra l'advocat i exassessor d'Arantxa Sánchez Vicario haurà de continuar el seu curs. Ho ha decidit el Tribunal de Corts després que els advocats de la tenista a Andorra presentessin un recurs a la decisió de la batlle a mitjans de setembre que arxivava la querella interposada per Sánchez Vicario contra el seu exassessor a qui acusa de robar-li bona part dels diners que havia guanyat durant la seva etapa com a esportista professional.
La causa que tenia oberta a Andorra Arantxa Sánchez Vicario contra l'advocat i exassessor, Buenaventura Castellanos, per apropiació indeguda i administració deslleial, i que va ser arxivada per la batlle, haurà de continuar la seva instrucció després que aquest divendres el Tribunal de Corts n'hagi revocat el seu sobreseïment, segons han informat a l'ANA fonts coneixedores del cas.

A mitjans de setembre la batlle va comunicar el sobreseïment provisional i va concloure que no hi havia indicis suficients per assegurar que Castellanos durant els anys en què la tenista denuncia el robatori dels seus diners, hagués autoritzat cap de les apropiacions denunciades. Al mateix temps, la batlle afegia que qui autoritza les operacions bancàries és el seu pare, unes operacions que encara es troben sota investigació.

Precisament aquest fet és un dels arguments que utilitza el Tribunal de Corts per revocar la decisió de la batlle: mentre hi hagi diligències en curs -la investigació de les operacions bancàries- no es pot sobreseure la causa i ha de continuar la instrucció.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT