PUBLICITAT

El Sitca tanca un pla de jubilació"bo"

  • Permet fer aportacions des d'un mínim de 30 euros mensuals fins a 36.000 euros
15102012sitca
Una compareixença dels membres del Sitca en que van explicar la recerca d'aquest pla de jubilació. Foto: ANA
El Sitca ha aconseguit tancar, finalment, un acord per al pla de jubilació dels funcionaris del Comú d'Andorra la Vella. Després d'haver valorat diverses opcions, i amb l'ajuda dels tècnics del comú i de la interventora, s'ha triat el fons proposat per BPA assegurances, ja que segons Asensio és el que oferia millors condicions. Asensio indica que no només s'ha aconseguit el que es demanava sinó que "s'ha superat".

Quan el Sitca va enquestar els treballadors del Comú per saber quants es podrien adherir al pla de jubilació intern hi va haver unes 170 respostes positives, i per això Asensio creu que prop del 40% dels treballadors podria contractar aquest pla de jubilació.

A més d'un tipus d'interès "prou bo", el pla aconseguit per als funcionaris permet fer aportacions des d'un mínim de 30 euros mensuals fins a 36.000 euros. Asensio explica que aquest màxim el que pretén és que els treballadors que tinguin alguns estalvis en un pla extern puguin traspassar-ho a aquest nou pla i beneficiar-se dels tipus d'interès que ofereix. Així, es permeten les aportacions mensuals però també puntuals.

Per poder oferir aquest servei a tots els treballadors del comú, el Departament de Recursos Humans organitzarà reunions on l'asseguradora presentarà l'oferta i tothom s'hi podrà afegir.

El president del Sitca ha agraït a la corporació l'ajuda que els ha donat per triar el pla de jubilació. A més, també explica que els ha caducat el contracte que tenien amb l'empresa que dóna el complement mèdic dels treballadors, i que el Comú els ha demanat que opinin entre les dues opcions que s'estan valorant per triar-ne una.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT