PUBLICITAT

Riera i Ludo, en la llista per rebre Estònia, i fora Moreno i Sebas

  • La sortida dels dos jugadors respecte a la convocatòria d'Holanda es deu a decisió tècnica
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ludo, que entra a la llista, a l'entrenament d'ahir amb Sebas Gómez, que no està convocat per rebre Estònia. Foto: SÍLVIA CASALS / FAF

La selecció andorrana de futbol es va entrenar ahir a l'Estadi Comunal abans de l'última sessió que tindrà lloc avui mateix abans del partit de demà contra Estònia, corresponent a la fase de classificació per al Mundial de Brasil de 2014. El seleccionador Koldo Álvarez, que ahir entrenava amb 25 futbolistes, va donar a la nit la selecció definitiva de 18, entre els quals destaquen les novetats respecte al matx disputat a Holanda de Gabi Riera i Ludo Clemente. Així mateix, l'entrada d'aquests jugadors a la convocatòria significa la sortida d'altres dos. En aquest cas els damnificats han estat Sergio Moreno i Sebas Gómez, tots dos per decisió tècnica.

Cap lesionat ahir a la penúltima sessió d'entrenament de la selecció, abans de rebre demà a les 19.00h al Comunal al combinat d'Estònia, equip que suma els seus tres partits per derrotes, però amb un fort potencial que Koldo té molt en compte. El seleccionador va prescindir a la convocatòria definitiva de Sergio Moreno i Sebas Gómez, i va ser per decisió tècnica, de la mateixa manera que va incloure dues novetats, la de Gabi Riera i la de Ludo.

Així mateix, el tècnic andorrà continua comptant amb els nous valors, com ara Moisés San Nicolás, que ja va disposar de minuts contra Holanda, i de Christopher Pousa, que també va viatjar a Rotterdam, tot i que finalment no va debutar en partit oficial –sí ha debutat amb la tricolor, però contra Azerbaidjan en un amistós.

Els altres 14: Gomes, Pol, Lima, Emili, Adri, Bernaus, Vales, Marc Garcia, Ayala, Pujol, Marcio Vieira, Lorenzo, Victor Hugo i Silva.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT