PUBLICITAT

Yann Fernández venç amb autoritat a Arinsal

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Un dels participants, ahir a una de les complicades zones del riu. Foto: EDUARD COMELLAS

Yann Fernández, andorrà de 19 anys i campió d'Europa de biketrial, va fer bons els pronòstics i ahir es va imposar al circuit d'Arinsal en la prova elit del Campionat de Catalunya i Països Catalans. El jove biker e sva imposar a Armand Mollà i Jaume Tort, que van completar el podi. Hi van ser a la cita 39 participants de totes les edats.

Fernández va assolir una puntuació de 3 dintre de les dificultats que va imposar l'organització amb cinc zones. Mollà va fer 6 punts, pels 13 de Jaume Tort, mentre que la categoria elit la van completar Ferran Granollers amb 18 punts, i Ferran Escudero amb 19.

CAMPIONAT D'ESPANYA 2013 A ARINSAL / Tal com es va avançar en roda de premsa la setmana anterior, Sergi Balielles, conseller de Turisme del Comú de la Massana, ha pre-pactat amb Rafael de la Torre, president de la Biketrial Unión Española (BUE), la inclusió de la prova d'Arinsal –el circuit en què s'ha disputat la competició ja va ser cita d'una Copa del Món amb Xavi Casas de campió i mestre de cerimònies– al Campionat d'Espanya 2013 i repetir en el calendari del Campionat de Catalunya.

El Comú de la Massana considera que aquesta iniciativa és positiva i vol donar continuïtat i apostar per aquesta disciplina esportiva en els propers anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT