PUBLICITAT

L'encreuament dels carrers Fener i Unió elimina el gir a l'esquerra

  • El canvi es justifica per la recerca de la millora de la seguretat viària
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Els vehicles procedents de la plaça Na Maria Pla que circulin pel carrer del Fener i vulguin girar cap al carrer de la Unió hauran de fer-ho cap a la dreta, en direcció a la rotonda del Km 0. El canvi serà efectiu a partir d'avui mateix, i respon a la voluntat de millorar la seguretat viaria i continuar evitant els girs a l'esquerra, segons va informar el Comú d'Andorra la Vella a través d'un comunicat.

El Servei de Circulació Comunal d'Andorra la Vella ha decidit suprimir el gir a l'esquerra en l'encreuament entre el carrer del Fener i el carrer de la Unió, en els vehicles que circulen en sentit ascendent des de la plaça Na Maria Pla. Així, des d'avui serà obligatori girar a la dreta i anar cap a la rotonda del Km 0.

L'objectiu d'aquest canvi, segons va informar el Comú mitjançant un comunicat, és millorar la seguretat viària i continuar evitant els girs a l'esquerra «en qualsevol lloc i situació», ja que s'ha constatat la perillositat d'aquest tipus de maniobra.

A més, la corporació de la capital indica que la mesura també facilitarà els canvis de sentit, a través de la rotonda del Km 0, als vehicles que vulguin accedir al carrer de la Unió per incorporar-se a les avingudes Meritxell i Carlemany i afavorirà la seguretat del trànsit rodat en aquella cruïlla.

Tots els vehicles que fins ara circulaven pel carrer del Fener desembocaven al carrer de la Unió, una via de doble sentit de circulació, amb un pas de vianants i semàfor, i podien optar a girar cap a l'esquerra per incorporació en aquesta via.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT