PUBLICITAT

L'ajuntament de la Seu impulsa una campanya de civisme

  • La iniciativa vol sensibilitzar a la ciutadania i alhora potenciar el seu compromís
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
L'acte de presentació de la campanya. Foto: AJ. DE LA SEU

L'Ajuntament de la Seu impulsa la campanya de civisme La Seu és casa teva. Cuida-la! que vol sensibilitzar a la ciutadania i alhora potenciar el seu compromís, així com amb les persones i amb les coses que són de tots.

En la presentació l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, va manifestar que «tot el què ens envolta a la ciutat ho hem de cuidar i estimar perquè és de tots, la Seu és la casa de tots els urgellencs». L'alcalde urgellenc ha apel·lat a la corresponsabilitat de tots i cadascun dels ciutadans perquè aquest objectiu sigui possible. Batalla ha remarcat que aquesta campanya «fa una crida a tota la gent de la ciutat, però primerament a aquells que tenen comportaments incívics, però alhora també es dirigeix a la immensa majoria , que ja és cívica, per tal que ho segueixi sent amb voluntat activa».

Per la seva part, la regidora de Participació Ciutadana, Anna Vives, ha explicat el contingut de la campanya de sensibilització té una durada d'un any. La regidora ha remarcat que la campanya pretén que «la Seu encara pugi un esglaó més la seva qualitat de vida». Vives ha volgut encoratjar a tots els ciutadans de totes les edats a que s'impliquin en la campanya «tot practicant el civisme». L'estand institucional de l'Ajuntament a la Fira de Sant Ermengol estarà dedicat a aquesta campanya de civisme amb l'objectiu d'arribar a la gran majoria dels urgellencs, però també als nombrosos visitants que durant aquell cap de setmana visiten la ciutat.

A partir del gener s'aniran desgranant diverses subcampanyes de sensibilització tot incidint en aquells temes o aspectes on cal més fer-hi incís. A més, s'aniran senyalitzant amb la cinta que porta estampat el lema de la campanya aquelles accions incíviques que es puguin produir a la via pública. També es farà saber el cost econòmic que suposa pels ciutadans de la Seu el fet de reparar o netejar l'espai públic a causa d'actituds incíviques. La comissió redactarà una ordenança de civisme que reculli les necessitats i els objectius per fer de la Seu una ciutat on el civisme sigui compromís de tots.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT