PUBLICITAT

Prou girs a l'esquerra a la Carretera General 1

E. A.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

El Ministeri d'Ordenament Territorial ha decidit eliminar els girs a l'esquerra que es troben els conductors al llarg de la CG-1, en direcció nord, entre el Punt de Trobada i el centre comercial Sant Eloi. El ministre Barcia va recordar ahir, en la visita que va fer a les obres d'eixamplament de la carretera general, que "aquests girs a l'esquerra són extremadament perillosos" i va assegurar que, amb la construcció d'una nova rotonda a l'altura del centre comercial River, els clients de totes aquestes superfícies comercials podran accedir-hi de manera més segura, canviant de sentit en unes rotondes separades només per "uns 150 metres".

La construcció de la nova rotonda, ubicada entre la rotonda de la Borda Sabater i la que hi ha a prop de la carretera de Fontaneda, figurarà en el pressupost per a l'any vinent, segons va indicar Barcia, i s'executarà al llarg del 2011. L'eliminació dels girs a l'esquerra permetrà, a més, que en cap moment no es perdi un dels carrils de circulació de la CG-1.

L'eixamplament de la CG-1 a tres carrils serà una realitat la tardor d'aquest any. Més endavant, i després de tancar els acords cor- responents amb els propietaris, l'eixamplament serà a quatre car- rils. Les obres que s'estan executant en aquest moment tindran un cost final d'1,5 milions d'euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT