El CAVA domina la Mitja de Puigcerdà amb Sanza i Castillejo

• L'atleta, amb 1h 11min 15s, segueix la preparació de la marató de Frankfurt del dia 28
R. M. S.
PUIGCERDÀ

Sanza travessa la meta de la Mitja de Puigcerdà, ahir al matí. Foto: EL PERIÒDIC

La 15a edició de la Mitja Marató de Puigcerdà va estar dominada ahir pels corredors del CAVA, quip que va comptar amb força representació entre els 330 participants, amb les victòries de Marcos Sanza en homes i Yolanda Castillejo en dones.

Marcos Sanza va controlar la cursa des del principi i fins al final. El seu màxim rival, Abdeslam Louah, no va poder amb el ritme del corredor de l'equip andorrà, i ja a mitja cursa la distància entre els dos era d'un minut. Així, Sanza, que prepara la Marató de Frankfurt del pròxim 28 d'octubre –dues setmanes queden– i que vol estar prop de les 2h 19min, ahir va disputar els 21,097km a un ritme de 3min 22s el quilòmetre, amb un temps total d'1h 11min 15s. Louah va arribar a meta en segona posició, a gairebé dos minuts.

Pel que fa a Yolanda Castillejo, la corredora del CAVA tampoc no va tenir rival, tot i que Maria Hernández va semblar plantar-li cara al principi. Finalment, Castillejo es va imposar amb més de tres minuts d'avantatge. Per altra part, en categoria veterans es va imposar Víctor Cunill amb un temps de 1h 23min 57s.