Victòria balsàmica

• L'Andorra torna de Cartagena amb els tres punts després de patir en el tram final amb un equip local bolcat
CARTAGENA

Ique celebra ahir el primer gol de l'Andorra, que significa l'empat del partit durant la primera part del matx. Foto: JUAN CARLOS CAMPOY / LA VERDAD

Necessitava l'FC Andorra una victòria com la d'ahir per tornar a pensar en positiu. Després de les dues últimes derrotes, amb la golejada anterior a casa inclosa, la moral de l'equip exigia un canvi, i així ahir es va poder assolir amb un triomf vital per als andorrans, que la setmana vinent reben un Fuconsa Jaén que ahir va golejar i ben reforçat. Tot i que ahir el Futsal Cartagena va començar el matx per davant en el marcador, els andorrans es van refer i van saber plantar cara per donar-li la volta al duel.

Era la segona visita a domicili dels andorrans, i era important guanyar perquè fa una setmana, a casa contra el Montesinos Jumilla, el 3-8 en contra va deixar molt mal sabor de boca. Carlos Sánchez ja havia avisat durant la setmana de la necessitat del canvi, i també afirmava que l'equip demanava a crits que alguns dels seus jugadors es creguessin la seva capacitat golejadora, perquè si en alguna cosa fallen els seus jugadors és a l'hora de definir.

Així, si bé el Cartagena es va avançar en el marcador en el minut 12 gràcies a la culminació de Jordi d'una jugada d'estratègia iniciada a la banda, només dos minuts més tard va ser Ique, un dels marcats pel tècnic Sánchez com a possible golejador de l'equip, qui va aconseguir l'empat. L'1-1 arribava en el minut 14 després d'un córner amb l'estratègia en ment, que va acabar amb Ique en la frontal i afusellant el porter Isi. D'aquesta manera es va arribar al descans, tot i que l'Andorra havia disposat de moltes oportunitats, com es van repetir en la represa, quan els homes de Sánchez tenien el control però es topaven sempre amb Isi, els pals o un punt de mira desviat.

Es va haver d'esperar al minut 29 per sumar l'1-2, quan Ique va sortir de la pressió, va cavalcar segur i la seva passada al segon pal la va rematar a gol Jorge. A partir d'aquí, el Cartagena va voler empatar, i va imposar una forta pressió que no va deixar respirar els andorrans. Aitor es va erigir com l'heroi en el tram final del matx, sobretot quan des del minut 37 els locals jugaven amb porter jugador i fent realment mal. Al final, l'Andorra va mantenir el resultat i va acabar per sumar tres punts més, i ja són sis, en quatre jornades.